Proizvodi

ADAPTI MAT

products/intro/amat-i.jpg
Adaptivni samoučeči procesni krmilnik ADAPTI MAT stabilizira EDM proces. ADAPTI MAT razpoznava stanje v EDM procesu in avtomatično reagira v realnem času brez posredovanja operatorja stroja ne glede na izbrane parametre EDM obdelave. ADAPTI MAT na izboljša efektivnost EDM procesa, preprečuje zažiganje, zmanjša obrabo elektrode in izboljša kvaliteto površine na obdelovancu. Krmilnik ADAPTI MAT je mogoče prigraditi na skoraj vsak potopni EDM stroj.

ADAPTI PULSE

products/intro/apulse-i.jpg
Kompaktni modularni impulzni generator ADAPTI PULSE je verjetno najmanjši EDM generator na tržišču. Zaradi preklopne tehnologije porabi malo energije. Kombinacija programabilne oblike tokovnega impulza in visokonapetostne vžigne stopnje (do 400 V) omogoča stabilno delovno režo in izjemno učinkovit odjem materiala.

ADAPTI CNC

products/intro/acnc-i.jpg
ADAPTI CNC krmilnik je prilagojen za uporabo na potopnih CNC EDM strojih. Prijazno programiranje tipičnih opravil na potopnih strojih je prilagojeno uporabnikom EDM strojev. Priučenje operaterjev je hitro in enostavno zaradi intuitivne programske opreme. Operaterju se ni potrebno učiti programskega jezika za izdelavo programa – uporabniški vmesnik vodi operaterja in grafično prikazuje rezultat. V povezavi z generatorjem ADAPTI PULSE in procesnim krmilnikom ADAPTI MAT predstavlja celovito rešitev za večino potopnih EDM strojev. Modularnost vseh naših proizvodov omogoča enostavno prilagoditev sistema glede na potrebe kupca.

ADAPTI STROJI IN DODTAKI

products/intro/acent-i.jpg
Izdelujemo različne standardne in specializirane potopne EDM stroje. Glede na vaše zahteve lahko v celoti konstruiramo in izdelamo vam prilagojeni potopni EDM stroj.

Izdelujemo tudi razne mehanske dodatke za obstoječe EDM stroje. Prosimo preverite seznam dodatkov, ki jih ponujamo.

Obnove strojev

Ali imate star EDM stroj z dobro ohranjeno mehaniko in zastarelim krmilnikom? Vaš stroj lahko spremenimo v sodoben CNC EDM stroj. Prosimo, pokličite za več informacij.

Ekspertize

Z elektro-erozijskimi procesi se ukvarjamo že več kot 30 let. Če imate probleme pri izdelavi z elektro-erozijskim problemov ali želite optimirati elektro-erozijski proces smo pravi naslov za vaša vprašanja. Naši izvedenci vam lahko pomagajo ne glede na to, ali izdelujete EDM stroje ali pa zgolj uporabljate EDM tehnologiji v vaši proizvodnji.