Proizvodi

Predstavitev krmilnika ADAPTI CNC

ADAPTI CNC je krmilnik gibanj za potopne EDM stroje in okroglinske potopne EDM stroje, izdelan na osnovi PC računalnika. Omogoča polno 3D interpolacijo do štirih osi (do osem osi kot opcija).
products/acnc/acnc.jpg

ADAPTI CNC krmilnik je zasnovan na za EDM stroje. Krmilnik vodi osi proporcionalno glede analogni procesni servo signal. Različni načini umikanja ob negativnem servo signalu zagotavljajo optimalno umikanje glede na izbrano pomikanje elektrode. Način umikanja in izpiranja je izbran avtomatično glede na obliko izdelave. Optimirano hitro umikanje elektrode zagotavlja učinkovito izpiranje delovne reže brez dodatnega izpiranja skozi elektrodo.

Osnovne lastnosti

Inteligentna programska oprema z vnaprej nastavljenimi oblikami Sink Shapes™ in intuitivni uporabniški vmesnik zagotavljata hitro priučitev in enostavno uporabo. Tehnološke tabele in tehnološki čarovniki omogočajo hitro in varno določanje ustrezne EDM tehnologije.

Meritve z električnim dotikom so integrirane v krmilnik ADAPTI CNC. Položaj obdelovanca na stroju se z lahkoto določi z uporabo softverskih čarovnikov. Ker imajo meritve z električnim kontaktom fizične omejitve, so podprte tudi meritve z mehanskimi merilnimi sondami za izdelavo natančnih meritev na stroju.

Integrirani softverski PL krmilnik omogoča krmiljenje običajnih naprav brez dodatne zunanje PL(C) enote, na primer krmiljenje črpalk, ventilov, vpenjalca elektrod, senzorja nivoja dielektrika, itd. Za bolj zahtevne uporabnike je vgrajen tudi vmesnik za povezavo z zunanjim PLCkrmilnikom.

HSMill modul (opcija) omogoča visoko hitrostno obnavljanje elektrod s frezanjem na strojih z vgrajenim ADAPTI HSMill vretenom. Grafitne elektrode se lahko obnovijo na EDM stroju vrez prevpenjanja z uporabo G-kode, ki jo uporabljate na vašem produkcijskem HSM stroju. Med obnavljanjem sta vreteno in elektroda potopljena v dielektrik.

ETurn modul (opcija) omogoča natančno obnavljanje okroglih elektrod s struženjem na strojih za okroglinsko EDM brušenje.