Proizvodi

Ekspertize

Z elektro-erozijskimi procesi se ukvarjamo že več kot 30 let. Če imate probleme pri izdelavi z elektro-erozijskim problemov ali želite optimirati elektro-erozijski proces smo pravi naslov za vaša vprašanja. Naši izvedenci vam lahko pomagajo ne glede na to, ali izdelujete EDM stroje ali pa zgolj uporabljate EDM tehnologiji v vaši proizvodnji.

Izbrane ekspertize

Optimizacija EDM tehnologije

Našim strankam pomagamo optimirati EDM tehnologijo. Razumemo skrivnosti elektro-erozijska procesa in imamo potrebno znanje, da določimo nastavitve procesa, ki omogočajo optimalno izdelavo na EDM strojih.

Vrednotenje karakteristik dielektrika

products/oelheld_logo.jpg
"Vrednotenje karakteristik dielektrika" je skupni projekt podjetja Adapti in podjetja Oelheld GmbH. Specializirani procesni krmilnik ADAPTI MAT DAQ omogoča vrednotenje lastnosti različnih mešanic in dodatkov dielektrične tekočine ob enakih delovnih pogojih. Programska oprema ADAPTI DAQ v realnem času zbira podatke o stanju v procesu, jih prikazuje na ekranu in shranjuje za kasnejšo analizo.

Optimizacija EDM teksturiranja

products/wasi_logo.jpg
Podjetje Adapti Company je sodelovalo pri optimizaciji in stabilizaciji EDM strojev za teksturiranje valjev podjetja Waldrich Siegen